Eesti maanteeratturite meeste koondis EM-il tulemust kirja ei saanud

Itaalias Trentos lõppenud Euroopa meistrivõistlustel võitis meeste grupisõidu kodupubliku rõõmuks Sonny Colbrelli. Eestlased tulemust kirja ei saanud.

Colbrelli edestas finišiheitluses belglast Remco Evenepoeli, kes tegi viimasel ringil kolmekilomeetrisel tõusul tempot, jättes tuulest maha lõpuks kolmanda koha pälvinud prantslase Benoit Cosnefroy (+1.30). Üks minut ja 44 sekundit hiljem jõudis finišisse kuueliikmeline jälitajate grupp, milles oli kiireim itaallane Matteo Trentin. Tour de France’i võitja Tadej Pogacar sai viienda ja šveitslane Marc Hirschi kuuenda koha.

Rein Taaramäe jäi liidergrupist maha, kui sõidetud oli ligi 120 kilomeetrit. Tulemust ei saanud kirja ka Mihkel Räim, Karl Patrick Lauk, Norman Vahtra ja Gert Kivistik. Raske võidusõidu lõpetas vaid 31 ratturit.

Eesti maanteeratturite koondist ootab järgmisena ees 19.-26. septembrini Belgias Flandrias toimuvad maailmameistrivõistlused.

Tulemused http://www.uec.ch/en/event/154/2021-uec-road-european-championships

Eesti maanteeratturite meeste koondis EM-il tulemust kirja ei saanud
Joonas Kurits lõpetas EM-il seitsmendas kümnes
Rait Ärm sai EM-il temposõidus 16. koha
Eesti naisjuuniorid EM-il tulemust kirja ei saanud
Madis Mihkels pälvis EM-il meesjuunioride grupisõidus 7. koha
Romet Pajur alustas EM-i meesjuunioride konkurentsis 14. kohaga
Maanteeratturite EM-ile sõidab 20-liikmeline Eesti koondis

Eesti Jalgratturite Liit tänab Eesti maanteeratturite koondise sponsoreid Rand & Tuulberg Gruppi, Standard AS ja Jetoil AS toetuse eest.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X