MARTIN LAAS AUSTRAALIAS KUUES

  1. Austraalias toimuva velotuuri Santos Tour Down Under (2.UWT) 152,8 km pikkuse neljanda etapi võitis austraallane Caleb Ewan (Lotto Soudal) (ajaga 3:29:08), teine oli Sam Bennett (Deceuninck – Quick Step), kolmas Jasper Philipsen (UAE-Team Emirates). Martin Laas (BORA – hansgrohe) jõudis tänasel etapil kuuendale kohale. 

„Tänase etapi esialgne plaan oli sõita minu peale, aga tundsin juba stardis, et eelmise kahe päeva töö rügamisest ei ole jalad päriselt taastunud ja õiget jalga sprindiks mul pole. Seoses sellega mängisime plaani ümber minu tiimika Erik Baška peale ja läksime teda aitama. 5 km enne lõppu olime kenasti ees ja õiges kohas, kahjuks kadusid mehed mingi hetk minu tagant ära ja ma lihtsalt proovisin ees püsida, juhuks kui Baška tagasi jõuab, et siis teda enne viimast kurvi aidata. Lõpuks see kõik päris nii ei läinud ja lõpu kurvis olin ise kuuendal positsioonil. Sellest hoolimata ma sprinti ma ise enam teha ei suutnud, sest olin ka täna natuke tööd rabanud ja end teise mehe jaoks ohverdanud. Üldkokkuvõttes tulemusega liiga rahul pole, sisemuses jääb ikka natukene kripeldama,“ võttis Laas tänase etapi kokku.

Velotuuril on jäänud sõita veel kaks etappi.

Tulemused SIIN

Foto: BORA-hansgrohe

Impression
X