Jetoil Eesti meistrivõistlused cyclo-crossis 22. oktoobril Jõulumäel

Traditsiooniliselt pannakse võistlushooajale punkt cyclo – crossiga. Jetoil Eesti meistrivõistlused cyclo – crossis toimuvad 22. oktoobril Pärnumaal, Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Võistluse korraldaja on Eesti Jalgratturite Liit koostöös Pärnu Spordiselts Kalev. Võistlused viiakse läbi vastavalt UCI CX määrustele ja EJL võistlusreglemendile.

Cyclo – crossis võisteldakse lühikesel ja tehnilisel rajal, mis sisaldab erinevaid looduslikke ja tehislikke takistusi, rambid, mäed, augud jm. Võistlusringi pikkus on orienteeruvalt 2,5 – 3,5km ja sõidu kestvus määratakse ajaliselt, ning ei ületa tavaliselt 1 tundi. Suurimaks erinevuseks mägirattasõiduga on võimalus kasutada rajal tehnilist abi ja vahetada jalgratast. Rada tähistatakse osaliselt üks nädal enne starti ja rajaskeem on leitav võistlusjuhendi lisas.

Võistluskeskus asub Jõulumäe Tervisespordikeskus(Leina, Pärnu maakond)

Ajakava 22. oktoobr 2022
08:00-18:00 Võistluskeskus avatud
08:00-15:00 Stardimaterjalide väljastamine
08:00-09:30 Osavõtjate kinnitamine
08:00–10:45 Võistlusrada avatud soojenduseks
10:00-10:30  Võistkondade esindajate koosolek
11:00-11:30 Esimene start – mehed/naised 14-16 aastased (30 min)
11:45-12:10 Teine start – meesseeniorid 3-8 (25 min)
12:30-13:10 Kolmas start – meesjuuniorid (40 min)
13:10-13:35 Võistlusrada avatud soojenduseks
13:30-13:45 Autasustamine – mehed/naised 14-16 aastased, meesseeniorid 3-8, meesjuuniorid
14:00-14:40 Neljas start – mehed sport klass 19-29 aastased, meesseeniorid 1 ja 2 (40 min)
15:00-15:45 Viies start – naised eliit, naised alla 23- aastased, naisjuuniorid, naisseeniorid 1; 2; 3-8, naised sport klass 19-29 aastased (45 min)
16:00-17:00 Kuues start – mehed kuni 23 aastased, mehed eliit (60 min)
17:15-17:30 Autasustamine naised ja mehed eliit, naised ja mehed alla 23- aastased, naisjuuniorid, naisseeniorid 1-8, naised ja mehed sport klass 19-29 aastased, meesseeniorid 1-2
* Võistluste ajal on võistlusrajal soojendus ja treenimine keelatud. Võistluse täpsem info juhendis.

🔻Eelregistreerimine on avatud ja kestab kuni kolmapäevani, 19. oktoobri südaööni (https://iseteenindus.ejl.ee/et/registreeru) võistlusel osalemine vaid EJL litsentsi alusel.

Stardimaks eelregistreerimisel seenioritel ja sport klassi ratturitele 25€ (võistluspäeval on vaid  sularahas tasumine ja osavõtumaks 50€ võistleja kohta olenemata vanuseklassist).

Kõik huvilised on oodatud kaasa elama – võistlus on pealtvaatajatele TASUTA!

Eesti meistrivõistluste läbiviimist toetavad: Jetoil, Rand ja Tuulberg Grupp, Standard, Hearum, RTS Infraehitus, Ehitajate tee äripark

Esialgsed tulemused (info täieneb)
Liitu sündmusega facebookis Jetoil EMV cyclo – crossis

Impression