BORA – hansgrohe käivitab Red Bulliga ülemaailmse talendiotsimise programmi

BORA – hansgrohe käivitab koos Red Bulliga 1. veebruaril 2023 ühise skautlusprojekti “Red Bull Junior Brothers”, see on ülemaailmne maanteeratturite talendiotsimise programm, mille eesmärk on leida järgmise põlvkonna andekaid rattureid. Programmi lõppedes sõlmitakse kahe noore sõitjaga leping Red Bulli sportlasena BORA – hansgrohe U19 tiimis Team Auto Eder.
Programm on avatud alla 19-aastastele osalejatele, kes on sündinud aastatel 2006–2007. 1. veebruarist 31. maini saavad sõitjad võistelda Strava või Zwift programmis, et saada Red Bull Junior Brotheriks. Taotlusvormi saab täita veebis 1.–30. juunini, kusjuures tugevaimad sõitjad osalevad seejärel augustis testilaagris. Kahe kõige edukama noorega allkirjastatakse septembris leping.

Lisateavet selle võimaluse kohta leiad alates 1. veebruarist redbull.com/juniorbrothers lehelt.

🗨️BORA – hansgrohe tiimijuht Ralph Denk märgib: „See on esimene kord, kui Red Bull osaleb ülemaailmses maanteerattaspordi projektis ja olen uhke, et nad teevad seda koos BORA – hansgrohega. Lisaks on programm ise ka meie jaoks skautluses verstapostiks. Red Bull Junior Brothersi kaudu saame otsida talente kogu maailmast ja jõuda isegi nendeni, kes muidu ei pruugi üldse võistlustel osaleda.
🗨️BORA – hansgrohe skautluse ja arenduse juht Dr Christian Schrot kommenteerib: „Edukad taotlejad peavad endaga kaasa tooma talenti ja jõudu, aga ka potentsiaali areneda. Laagris eelkõige on meil võimalus iga sõitjaga isiklikult tuttavaks saada. Oluline on ka noore talendi Iseloom, sest professionaalse karjääri juures on vaja pühendumist ja vastupidavust.

Foto: BORA – hansgrohe

BORA – hansgrohe launches global talent scouting program with Red Bull

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X