Ragilo sai Rahvuste Karika sarja kuuluval velotuuril 4. koha

Meesjuunioride Rahvuste Karika sarja kuuluval velotuuril Watersley Junior Challenge sai Frank Aron Ragilo (Cannibal Team) kokkuvõttes neljanda koha.

Hollandis toimuva velotuuri viimasel, 113-kilomeetrisel etapil pälvisid kaksikvõidu kodupubliku rõõmuks Max van der Meulen (Willebrord Wil Vooruit; 2:48.42) ja tema meeskonnakaaslane Menno Huising (+2.28). Kolmanda koha sai belglane Vlad van Mechelen. Ragilo kaotas võitjale kahe minuti ja 50 sekundiga ning sai kirja kaheksanda tulemuse.

Üldarvestuses lõpetas eestlane neljandal positsioonil, jäädes velotuuri võitnud Van der Meulenist kahe minuti ja 45 sekundi kaugusele. Teise koha pälvis Huising (+1.21) ja kolmanda Ragilo meeskonnakaaslane Roman Jermakov (+2.30).

„Esimene etapp oli suurel ja laial ringrajal, kus ma istusin põhimõtteliselt grupi taga ja tulin ette vaid finišiks. Temposõiduga olen kõige rohkem rahul, kuna tavaliselt nii lühikesed distantsid mulle eraldistardist eriti ei sobi,“ rääkis Ragilo. „Veel oli üks kriteeriumit meenutav etapp, kus oli 70% rajast kergliiklustee laiune, üpriski tehniline ja künklik. Seal sain peagrupil eest ja olin enda grupi teine. Viimane etapp oli päris raskel trassil, kus olid lühikesed ja järsud tõusud. Enesetunne oli hea ja olin päris aktiivne. Olen väga rahul, et mul õnnestus Rahvuste Karikal viie parema sekka sõita.“

Lisaks võitis Ragilo tiim velotuuril esikoha meeskondlikus paremusjärjestuses.

Loe veel: 

30.07 Frank Aron Ragilo läheb Hollandis viimasele etapile vastu viiendalt kohalt

29.07 Ragilo näitab Hollandis jätkuvalt head vormi

 

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X