Filter Temposarja paarissõiduetapil Ääsmäel võidutsesid Ragilo ja Taaramäe

Filter Temposarja neljandal etapil Ääsmäel võidutses 25-kilomeetrisel rattadistantsil Frank Aron Ragilo, naistest oli parim Hanna Karoline Taaramäe, kes sõitis paaris koos värskelt kolme nädala pikkuse Itaalia velotuuri lõpetanud abikaasa Rein Taaramäega. Jooksudistantsil võidutsesid Janar Juhkov ja Iren Irbe.

Kolmapäeva õhtu oli seekord küll tuulevaikne, kuid võistluse käiku vürtsitasid tugevad hoovihmad. Meeste klassis sõitis päeva kiireima aja välja alles juunioride klassi kuuluv Frank Aron Ragilo, kes sai ajaks 30.21. See teeb keskmiseks kiiruseks üle 49 km/h. Teise koha said paarina sõitnud Vidrik Vaiksaar ja Helari Pallas (+0.50) ja kolmanda koha Risto Reinpõld ja Andre Kull (+1.03).

Naiste klassis oli kiireim eelmise aasta sarja üldvõitja Hanna Karoline Taaramäe, kes sõitis koos abikaasa Rein Taaramäega ajaks 31.55. Teise koha pälvisid duona sõitnud Karmen Reinpõld ja Liisi Alamaa ning kolmanda koha üksinda võistelnud Elisabeth Ebras.

Kuuekilomeetrisel jooksudistantsil oli kõige kiirem Janar Juhkov ajaga 20.49. Ta edestas teiseks tulnud Taavi Lehemaad 23 sekundiga ning kolmanda koha saanud Kaido Vooglat kahe minuti ja 31 sekundiga. Parim naine oli Iren Irbe ajaga 24.49. Teise tulemuse jooksis välja Jana Väli ja kolmanda Katriin Ever.

Filter Temposarja viies etapp toimub 15. juunil Maardus. Rattureid ootab 14-kilomeetrine distants ja jooksjaid seitse kilomeetrit.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X