Elisabeth Ebras pälvis MM-il temposõidus 15. koha

Belgias Flandrias jätkuvatel maanteeratturite maailmameistrivõistlustel pälvis Elisabeth Ebras naisjuunioride temposõidus 15. koha. Laura Lizette Sander lõpetas 17. positsioonil.

Maailmameistriks krooniti venelanna Alena Ivantšenko, kes sai 19,3 kilomeetri pikkusel distantsil kirja ajaks 25.05. See teeb keskmiseks kiiruseks 46,1 km/h. Hõbemedali teenis inglanna Zoe Backstedt (+0.10) ja pronksi sakslanna Antonia Niedermaier (+0.25).

Elisabeth Ebras kaotas võitjale kahe minuti ja 44 sekundiga ning sai 15. koha, Laura Lizette Sander jäi venelannast maha kahe minuti ja 47 sekundiga ning lõpetas 17. kohal.

„Ettevalmistus väga hea ei olnud, kuna septembri alguses tuli mul positiivne koroonatest ja seega jäid ära nii Rahvuste Karika etapp kui Euroopa meistrivõistlused,“ rääkis Ebras. „Trenni ei saanud ka nii teha nagu pidi. Ei osanud üldse arvata, kuidas täna minna võib või mis koha peale sõidan. Ausalt öeldes ei olnud eelmisel nädalal trennides ka väga hea tunne, aga täna enne sõitu olid jalad päris head. Poole peal hakkasid võimsusnumbrid siiski jälle langema. Arvan, et praeguse ettevalmistuse juures võib sõiduga rahul olla.“

Teisipäeval on võistlustules veel meesjuuniorid, keda on ees ootamas 22,3-kilomeetrine temposõit. Eesti koondist esindavad Madis Mihkels ja Romet Pajur.

Eesti Jalgratturite Liit tänab Eesti maanteeratturite koondise sponsoreid Rand & Tuulberg Gruppi, Standard AS ja Jetoil AS toetuse eest. Lisaks täname head toetajat Graanul Invest AS, kes on 2021. aastal Eesti juunioride koondise peasponsor.

Laura Lizette Sander
Laura Lizette Sander Belgias Flandrias MM 2021
Elisabeth Ebras
Elisabeth Ebras Belgias Flandrias MM 2021

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X