Kangert jätkab Poola velotuuri 29. kohal, etapivõidu teeninud Almeida kerkis liidriks

Poola velotuuri (UCI World Tour) teisel etapil (Zamosc – Przemysl; 200,8 km) pälvis esikoha Joao Almeida (Deceuninck – Quick-Step), kes tõusis ka üldarvestuses liidripositsioonile. Tanel Kangert (BikeExchange) sai 28. koha, kerkides kokkuvõttes 29. positsioonile.

Almeida võttis võidu toonud rünnaku ette paar kilomeetrit enne lõpujoont ning edestas finišis Diego Ulissit (UAE Team Emirates) ja Matej Mohorici (Bahrain – Victorious). 29. koha saanud Kangert kaotas võitjale 45 sekundiga. Norman Vahtra (Israel Start-Up Nation) jõudis finišisse 141. positsioonil, jäädes Almeidast maha 13 minuti ja 27 sekundiga.

Almeida tõusis ka kokkuvõttes liidriks, edestades lähimaid jälitajaid Mohorici ja Ulissit nelja sekundiga. Kangert on 29. kohal, kaotades portugaallasele 55 sekundiga ning Vahtra jätkab 135. kohal, jäädes Almeidast maha 15 minuti ja 30 sekundiga.

Kolmapäeval ootab rattureid ees 226,4 kilomeetrit.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X