Burgose velotuuri võitis 20-aastane belglane, Laas 124.

Hispaanias kulmineerunud Burgose velotuuri (2. Pro) viimase etapi võitis kolumblane Ivan Ramiro Sosa (Ineos). Kokkuvõttes teenis esikoha belglane Remco Evenepoel (Deceuninck – Quick Step).

Burgose velotuuri viimasel etapil (Covarrubias – Lagunas de Neila; 158 km) tuli ratturitel tulla toime mitme kolmanda kategooria tõusuga ja kõrgeima kategooria lõputõusuga.

Esimesena finišisse jõudnud Sosale (3:47.56) järgnesid hispaanlane Mikel Landa (Bahrain – McLaren) ja kõigest 20-aastane Evenepoel (+0.11).

Martin Laasil (Bora – Hangrohe) laupäeval suurt kala püüda ei olnud ja eestlane lõpetas võitjast enam kui paarkümmend minutit hiljem.

Kokkuvõttes kujunes Evenepoeli edu Landa ees 30-sekundiliseks. Kolmanda koha sai portugallane Joao Almeida (Deceuninck – Quick Step; +1.12).

Laas oli 124. (+1:02.24). 26-aastase eestlase parim etapp oli reedel, kui tasase maa võistlusel tuli ta grupfinišis kaheksandaks.

Allikas: sport.err.ee

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X