Filter Kuusalu Rattarallil võidutsesid Kristjan Oolo ja Mae Lang

Kuusalus peetud Filter Maanteekarikasarja teise etapi, Kuusalu 27. Rattaralli võitis Kristjan Oolo (Peloton), kes läbis 107,2 km pikkuse distantsi ajaga 2:18.48, mis teeb keskmiseks kiiruseks 46,3 km/h. Kolme mehe vahel peetud lõpuheitluses edestas 2016. aasta Filter Maanteekarikasarja üldvõitja Peeter Pruusi ja Siim Kiskoneni.

Avaetapil parim olnud Markus Pajur ei osalenud. Üldliidriks tõusis 1014 punkti kogunud Kiskonen, järgnevad Oskar Nisu (1008) ja Oolo 999.

Naistest oli kiireim Mae Lang, kellele järgnesid Kelly Kalm ja Kristel Sandra Soonik, kes jätkab kokkuvõttes esikohal 846 silmaga. Teine on Mathilde Nigul (819) ja kolmas Indra Kutser (805).

55,6 km pikkuse lühikese sõidu kolm kiiremat olid sama aja saanud Rainer Sildvee, Tõnu Ord ja Daniel Novikov. Naiste esikolmikusse jõudsid Carol Kuuskman, Birgit Tito ja Avely Kaldoja. Tulemusi saate vaadata siit: https://aerobike.ee/et/maanteekarikasari/tulemused/2020

Filter Maanteekarikasarja 3. etapp, Suure Munamäe 4. Rattaralli toimub 1. augustil Haanja suusakeskuses.

Foto autor on Kristjan Kivistik

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X