Chris Froome liitub Räime ja Vahtra koduklubiga!

Pikalt ringelnud jutud nagu liituks neljakordne Tour de France’i võitja Chris Froome Mihkel Räime ja Norman Vahtra koduklubiga Israel Start-Up Nation, said nüüd ametliku kinnituse. Alates 2010. aastast Team Ineosi ridades sõitev Froome lahkub Briti tippklubist käesoleva hooaja lõpus.

35-aastane Froome oli valmis tiimi vahetama juba suvel, kuid sel juhul pidanuks ta oma lepingu ise välja ostma. “Chrisi leping lõppeb detsembris ja otsustasime seda mitte pikendada. Teeme selle avalduse tavapärasest varem, et lõpetada spekulatsioonid ja keskenduda hooaja teisele poolele,” lausus Team Ineosi juht Dave Brailsford.

Froome ise ütles, et tema eesmärk on tõusta tänavu Touri viiekordseks võitjaks, kuid Team Ineos ei ole veel Prantsuse velotuuri koosseisu kinnitanud ning suure tõenäosusega on klubi liidriks esikohta kaitsev Egan Bernal.

Israel Start-Up Nationil on järgmiseks hooajaks leping 13 ratturiga, teiste seas ka Vahtraga.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X