Mihkel Räime klubi tõusebki rattaspordi kõrgeimasse seltskonda

Mõned nädalad tagasi levinud kõlakad, et Mihkel Räime koduklubi Israel Cycling Academy (ICA) võtab üle Katjuša-Alpecini litsentsi ja tõuseb seeläbi rattaspordi kõrgeimasse seltskonda ehk World Touri osutusidki tõeseks.

“Israel Cycling Academy ja Katjuša sõlmisid lepingu, mille kohaselt sõidab Iisraeli meeskond alates 2020. aasta jaanuarist World Touris,” teatas tiim pressiteates.

Klubi teatel peab tehingu heaks kiitma ka Rahvusvaheline Jalgrattaliit (UCI).

“Elu nagu muinasjutt!” kommenteeris Räim sotsiaalmeedias.

“Olen juba mõnda aega rääkinud, et ICA jõuab varem või hiljem World Touri. Olen ülimalt õnnelik, et see juhtub juba järgmisel hooajal!” õhkas ICA kaasomanik Sylvan Adams. ”

Israel Cycling Academy asutati 2014. aasta detsembris ja see on Iisraeli esimene professionaalne jalgrattatiim. 2017. aastal kuulus klubi esimest korda Pro Continentali meeskondade sekka ja mullu pääseti esimest korda suurtuurile, kui kutsega saadi võistlema Giro d’Italiale, kus tehti kaasa ka tänavu. Sel hooajal on ICA ratturid saanud 27 võitu.

Allikas: sport.err.ee

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X