EESTI RATTURID NOPPISID VALGEVENES KAKSIKVÕIDU

Eesti koondis osales Valgevenes võidusõidul GP Minsk, kus eestlastel õnnestus Euroopa mängude rajal vormistada kaksikvõit. Võistluse võitis Norman Vahtra (Cycling Tartu) ajaga 3:25:08, teisele kohale tuli Martin Laas (Team Illuminate), kolmas oli kreeklane Georgios Bouglas (Ningxia Sports Lottery – Livall Cycling team).

„Enne võistlust ei osanud me midagi erilist oodata, sest ei teadnud raja raskust. Martin Laas oli meie liider ja kuna Vahtra tegi eelmisel päeval juba kõva pingutuse, siis polnud kindel, kuidas tunne tänasel päeval on. Lõppkokkuvõttes võib öelda, et meie poistele rada sobis. Tegemist on tarkade võidusõitjatega, keda pole vaja õpetada. Kõik tunnevad üksteise omadusi ja on muidu ka sõbrad, mis annab ühtlasi head eeldused tulemustele sõitmiseks,“ kommenteeris koondise peatreener Jaan Kirsipuu tänast päeva.

„Olin täna sõidu algusest peale aktiivne ja viimasel ringil õnnestus neljakesi minema saada. Kuna koostöö eriti ei sujunud, siis otsustasin ise rünnata ning panin seejärel lõpuni. Rada ise oli keskmise raskusega, 1300 tõusumeetrit, kurviline ja lai samal ajal,“ võttis Vahtra sõidu kokku.

Rait Ärm lõpetas 9., Oskar Nisu 12. kohal.

Eesti koondise järgmine võistlus on juba 23.-25. mail, mil sõidetakse Tour of Estonial.

Autasustamise VIDEO

Tulemused SIIN

 

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X