Räim sai hea õppetunni ja sihib esmaspäeval tulemust

Mihkel Räim pidi Prantsusmaa ühepäevasõidul Tour du Finistère (187,5 km) leppima 55. kohaga. Israel Cycling Academys sõitev eestlane kaotas võidu pälvinud Julien Simonile (Cofidis) kuus ja pool minutit. Võitjaga sama aja said veel Andrea Vendrame (Androni Giocattoli – Sidermec), Baptiste Planckaert (Wallonie-Bruxelles) ja Frederik    Backaert (Wanty – Gobert Cycling Team). Teine stardis olnud eestlane Alo Jakin (St Michel – Auber93) katkestas.

Räim võttis oma Facebooki kintol sõidu kokku nii: “Olen seda sõitnud kolm aastat tagasi, kuid siis olid lõpuringid vähe kergemad kui täna. Alguses said kuus meest minema ning oldi kindlad, et mõni Prantsusmaa meeskond võtab ohjad enda kätte ja hakkab tööd tegema. Seda aga ei juhtunud, päris veider. See tähendas vaid ühte asja, et tuleb väga raske sõit, sest vahe lasti jooksikutega üpriski suureks.

Bretagne on päris künklik paik siin maamunal. Kes käinud, see teab. Palju lühikesi ja järske tõuse, mis pika sõidu peale väsitab jalad korralikult ära. Ühesõnaga, alates 50. kilomeetrist hakati juba ründama ja meenutas pigem amatööride võidukihutamist konnasööjate maal. Tunne oli päris hea, kuid see vist maksiski täna kätte. Väga palju oli rünnakuid ja hakkasin liiga vara nendega kaasa minema. Tagantjärgi oleks pidanud veidi “külmema kõhuga” asju võtma ning tänu sellele olnuks lõpus rohkem jõudu. Aga mis teha, tuleb oma vigadest õppida.

Lõpetasin suuremas pundis, aga finišini jõudiski ainult ca 60 meest. See näitab, et kerge päev polnud. Järgmine start esmaspäeval minu lemmiksõidul Tro Bro Leon. Tänane hea enesetunne süstis enesekindlust!”

Allikas: marathon100.com

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X