2020 AASTA TEATEKROSSI EMV KORRALDAJA ON HAUKA VELOKLUBI

Alates 2020. jaanuarist tutvustab Eesti Jalgratturite Liit oma liikmesklubisid ja nende plaane. Esimene õnnelik oli Viljandi Rattaklubi. Sel korral avab telgitaguseid Hauka Veloklubi.

  • Kui palju rattureid jaanuarikuu seisuga teie klubis on?

Hetkel on Hauka Velokubis 29 aktiivsemat ratturit, neist 6 on noored ehk 6-18 aastastased.

  • Millised on teie klubi selle hooaja eesmärgid, kuidas plaanite neid saavutada?

Klubil peamine eesmärk on innustada  tavakodanikke aktiivsemalt VÄLJAS  liikuma! Selleks on klubi loonud väljakutse treeningkeskonnas Endomondo ja kutsunud inimesi liikuma sel aastal vähemalt 2020 km. Liikumisvõimalusteks on kõnd, jooks, suusatamine ja jalgrattasõit. Tänaseks on väljakutsega liitunuid juba 87 inimest.

Klubi liikmetele on sportlikuks väljakutseks osaleda Boch Eesti Maastikurattasarjas ja taaskord võidelda võistkondliku poodiumikoha eest. Võistkondlikus arvestuses proovime välja panna kolm võistkonda. Veel soovime hästi esineda EMV teatekrossis, kus proovime välja panna ka noorte võistkonna, aga selleks on vaja veel innustada meie noori klubi liikmeid rohkem trenni tegema ja eks meie kogenud jalgratturid oskavad oma kogemusi ja teadmisi neile edasi anda ja treeningutel juhendada. Hea väljakutse on ka Tartu Teatemaraton, kus võiks osaleda kolme võistkonnaga. Kohalikest võistlustest on parim Haanja Rattaklubi korraldatud krossisari, kus on hea konkurents ja põnevad rajad!

Meie klubi parima jalgratturi Taavi Kannimäe, isiklikuks eesmärgiks on ületada Bosch Maastikurattasarja üldkokkuvõtte kolmas koht ja võidelda maratoni EMV -l poodiumikoha eest.

  • Millist rattaüritust ja miks ootate sel hooajal kõige rohkem?

Hauka Veloklubi ootab kõige rohkem 1. augustil toimuvat 6. Kaika Rattamaratoni ja 30.augustil toimuvat EMV-d teatekrossis, mis toimub Antslas, Pärsimäel.  Eks need mõlemad võistlused ole meile korraldamise osas  parajad väljakutsed, aga Kaika Rattamaratoni korraldamisega oleme üsna hästi hakkama saanud ning loodetavasti saame siis ka EMV korraldamisega hakkama. Rada on rattakrossiks ideaalne ja milleks seda siis ainult enda teada ja kasutada hoida!?

Fotol: Hauka Veloklubi. Fotograaf: Kalev Joab

Ilusaid rattaspordielamusi kõikidele rattasõpradele!

Hauka Veloklubi meeskond!

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X