2019 MAANTEE EMV TOIMUB VILJANDIS, NIMISPONSORIKS ON VILJANDI METALL AS

Eesti Jalgratturite Liidu juhatuse koosolekul, mis toimus sel korral AS-is Viljandi Metall, lepiti kokku 2019. aasta Maanteeratta Eesti Meistrivõistluste asukoht, milleks on Viljandi linn.

Juhatus kohtus Viljandi Linnapea Madis Timpsoniga, kes oli igati nõus EJL-i toetama nii moraalselt kui materiaalselt, et arendada jalgrattasporti Viljandi maakonnas.

Järgmise aasta meistrivõistluste peakorraldajaks on alates 2001. aastast tegutsev Viljandi Rattaklubi, mis ühendab kõiki piirkonna rattaspordihuvilisi ja mille eesmärgiks on sportimiseks ning vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, rattaspordi arendamine tervisespordist kuni võistlusspordini ja ühiskondliku kehalise aktiivsuse tõstmine. Viljandi Rattaklubi peatreeneri Marek Johansoni sõnul on meistrivõistluste korraldamine suur au ning motiveerib kahtlemata kõiki kohalikke rattureid senisest veel rohkem treenima.

  1. aasta Maanteeratta Eesti Meistrivõistluse nimisponsoriks on AS Viljandi Metall, kellel on üle 25 aasta kogemust ehitus sektoris.

„ On suur rõõm, et Eesti Maanteeratta Meistrivõistluste toimumiskoht on iga aasta muutuv. See annab kohalikele klubidele hea võimaluse ennast proovile panna, motiveerib kohalikke rattaharrastajaid ning tutvustab sportlastele Eesti eri paikasid. Viimati toimus EMV Viljandi linnas 2009.aastal. Võttes arvesse, et meie viimaste aastate edukamate noorratturite hulka kuuluvad ka noorratturid Viljandi Rattaklubist, on võistluste toimumiskoht ühtlasi meie kummardus neile heade tulemuste ja treenerite tehtud töö eest,“ lisas Eesti Jalgratturite Liidu peasekretär Urmas Karlson.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X