Trek-Segafredo meeskond vallandas USA ratturi Quinn Simmonsi sotsiaalmeedias avaldatud kommentaaride pärast

Trek-Segafredo meeskond vallandas USA ratturi Quinn Simmonsi sotsiaalmeedias avaldatud lõhestavate ja kahjulike kommentaaride, mis olid seotud Donald Trumpi ja eesseisvate presidendivalimistega, pärast.

“Trek-Segafredo on organisatsioon, mis väärtustab kaasatust ning toetab mitmekülgsemat ja võrdsemat sporti kõikidele inimestele. Kuigi me toetame sõnavabadust, peavad inimesed vastutama oma sõnade ja tegude eest,” seisis Trek-Segafredo avalduses. “Kahjuks tegi Quinn Simmons sotsiaalmeedias avaldusi, mis on meie hinnangul süüdistavad, ässitavad ja kahjustavad nii tiimi, professionaalset rattasporti, fänne ja spordiala positiivset tulevikku. Seega ei sõida ta klubi eest enne uusi teateid.”

Simmons võttis Twitteris sõna kolmapäeval, kui vastas rattaajakirjaniku ja kommentaatori José Beenile USA presidendivalimiste teemal. “Mu kallid Ameerika sõbrad, ma loodan, et see kohutav presidendi valitsemisaeg lõppeb. Kui jälgite mind ja toetate Trumpi, võite minna. Alatu ja õudse mehe poolt hääletamiseks puuduvad vabandused,” kirjutas Simmons, lisades sinna juurde musta värvi lehvitava käe emotikoni.
Trek-Segafredo juhtkond sai mõistagi pahaseks, sest säärased avaldused mõjutavad olulisel määral USA rattabrändi läbimüüki.

Allikas: spordipartner.ee

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X