EESTI MAANTEERATTURITE JUUNIORID TEGID AEGADE PARIMA TULEMUSE

Eesti maanteeratturite juunioride koondis osales täna ühel kuulsaimal ühepäevasõidul Paris-Roubaix Juniors.  Anton Litvintsev saavutas võistlusel eestlaste läbi ajaloo parima tulemuse ehk 9. koha. Ühtlasi avas Juunioride koondis tänase tulemusega rahvuste karika (ratturite MK) punktiarve.

Sõidu võitis hollandlane Hidde Van Veendendaal ajaga 2.44.29.

“Meie juuniorid uolid väga tublid ja jaksasid sōita, aga kahjuks lõhkusid kõik teised peale Antoni kummid valel ajal, mõned isegi mitu. Jõu poolest oli peale Antoni meil veel neli meest, kes oleksid võinud top kümnesse sõita või enamgi, kahjuks mängisid kummipurunemised olukorra sedasi kätte, et ainult Anton jäi ette püsima,” kommenteeris koondise treener Rene Mandri tänast sõitu.

“Viis meest, kes suutsid sellise tasemega sõidu lõpuni sõita, on suurepärane tulemus ja näitab, et poisid võivad sel hooajal veel tegusid teha,” lisas Mandri.

Võistluse tulemused: https://www.procyclingstats.com/race/paris-roubaix-juniors/2019/result

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X