Tartu Rattaralli 128 km distants kuulub 2023. aastal taas UCI Gran Fondo World Series sarja!

UCI G.Fondo
*UCI Gran Fondo World Series on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu võistluste sari, kuhu kuulub 28 osavõistlust üle maailma.
Kui osaleja stardib 128 km distantsile enda vanusegrupist ja lõpetab esimese 20% seas, premeeritakse teda spetsiaalse sarja medaliga ning tal on õigus startida hooaja lõpus UCI Gran Fondo Maailmameistrivõistlustel, mis toimuvad tänavu Šotimaal, Glasgows.
𝐍𝐁! 2023. aasta UCI Gran Fondo Maailmameistrivõistlused on esimest korda koos UCI jalgratta Maailmameistrivõistlustega. Tegemist on esimese ratta MM-iga, mis toimub 11 päeva ja mille vältel jagatakse medaleid koguni kuuel erineval distsipliinil: grupisõidus, temposõidus, trekisõidus, BMX-is, siserattasõidus ja parasõidus. Gran Fondo Maailmameistrivõistlused toimuvad 4. ja 7. augustil.
𝐔𝐂𝐈 𝐆𝐫𝐚𝐧 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐨 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬
Foto Tartu Maratoni Klassik, autor Adam Illingworth.

Liitu uudiskirjaga!

Kui soovid olla esimeste seas, kes saavad Eesti Jalgratturite Liidu uudiskirju oma meilile, siis liitu meie pressilistiga! Saadame kord kuus välja uudiskirja meie sportlaste tegemistest ning jooksvalt teavitusi eesolevate koolituste kohta.

Eesti Jalgratturite Liit (lühend EJL) koordineerib jalgrattaspordiga seonduvat tegevust Eestis.
EJL on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu (UCI) ja Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) liige.

X